Rüyada hasta altı temizlemek

Rüyada hasta altı temizlemek anne babayla ters düşüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, bereket ve huzur geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet eder.

Rüyada hasta altı temizlemek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada hasta altı temizlemek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada hastanın altını temizlemek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, inancından ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek büyük fırsatların kapısını açacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada bebek altı temizlemek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek altı temizlemek onun yasaklarını çiğneyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı temizlemek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments