Rüyada haşlanmış kestane görmek

Rüyada haşlanmış kestane görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış kestane gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada haşlanmış kestane görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış kestane yemek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kestane yemek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ kestane yemek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ve kestane görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kestane topladığını görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sobada kestane pişirmek işlerinin yolunda gideceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli kestane görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments