Rüyada hasarsız deprem görmek

Rüyada hasarsız deprem görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasarsız deprem gördüyseniz:

  • İstikrarsız davranışları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hasarsız deprem görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, üzgün ve karamsar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasarlı ev görmek sevap işleyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba hasarı görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasarlı araç görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Rüyada hasarlı bina görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada hasarlı araba almak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın hasar görmek kendinden emin adımlar atacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments