Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Rüyada evinin hasar gördüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada evini hasarlı görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulur.

Rüyada arabayı hasarlı görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada hasarlı araç görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabada hasar görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın hasarlı olduğunu görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasarlı araba görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada hasarlı bina görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments