Rüyada hapse girip çıktığını görmek

Rüyada hapse girip çıktığını görmek canın sıkılacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada hapse girip çıktığını gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada hapse girip çıktığını görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada birinin hapse gireceğini duymak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yakınının hapse girmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hapse düştüğünü görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Rüyada hapıshaneye gırmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi hap görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapse cezası almak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments