Rüyada hanımıyla tartışmak

Rüyada hanımıyla tartışmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi işler yapılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Rüyada hanımıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Rüyada hanımla tartışmak manevi anlamda çok yol katedileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımıyla tartışmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek borçların biteceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayı hanımı görmek yeni adımlar atacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen hanımını görmek saygınlığının artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada hanım görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımının avret yerini görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hanımını görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments