Rüyada arabayı uçuruma görmek

Rüyada arabayı uçuruma görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, fesat kimselerin çıkacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalettir.

Rüyada arabayı uçuruma gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada arabayı uçuruma atmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada arabayla uçurumda kalmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Rüyada arabayla uçuruma düsmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek kurulu düzenin bozulacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments