Rüyada arabayı durduramadığını görmek

Rüyada arabayı durduramadığını görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayı durduramadığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Rüyada arabayı durdurmaya çalışmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada arabayı durduramadığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada arabayı zor durdurmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada arabayı durdurmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada giden arabayı durdurmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı durduramamak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalettir.

Rüyada araba durdurmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
12 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Batuhan

Merhaba rüyamda kuzenim ile ve kardeşimle beraber arabadaydık . arabayı durduramıyordum sadece arabanın anahtarını çıkınca duruyordu bıraz sure sonra kuzenım ve kardeşim yanımdan ayrıldı fakat ben hala durdurmaya çalışıyordum . En son bır mekanda arabanın çukura düşmemesi için çabalıyordum . Teşekkürler

Ali

Rüyamda arabayı sürmek için koltuğa oturuyordum araba çalıştıktan sonra geri geri gitmeye başlıyordu fren kullansam bile durduramamıştım arabayı bayağı korkmuştum el freni çekince zor da olsa durdurabilmiştim arabayı

Asfer

Rüyamda ben arabayı kullanıyordum ablam da arabadaydı ablamın eşinin arabasındaydık ablama öne geçip kullanmasını söyledim o yanlış anlayıp arkada oturdu araba gidiyordu ablama kızarak naptın araba gidiyor çarpacaz kaza yapacağız dedim bir yere çarpacaktık araba yavaş yavaş ilerliyordu orada gördüğüm adama arabayı durdurmasını söyledim ama biz çarptık fakat bir sorun olmadı.

Busedemet

Merhaba rüyamda bir araba kullanıyorum birden araba hızlanıyor ve durduramıyorum önümde isyerinden Bi arkadaşın aracını görüyorum ama ona çarpmadan yanından geliyorken uyandim

Çeşminaz

Merhaba rüyamda erkek arkadaşım farklı bir arabayla yanıma geliyor.bende arabayı ben kullanacağım deyip oturuyorum.sonra arabayı durdurmak istiyorum ama durduramıyorum.

Nisa

Merhaba. Rüyamda arabanın arka sol koltuğundayım, babam ön koltukta ve aracı annem kullanıyor. Bi ara babam la ağız tartışması oluyor ona kızgınım. Annem de hızlı gidiyor 130 km ye çıkıyor. Yolları da biliyorum reel de kullandığımız yollar ve akşam oluyor olay karanlık her ne kadar sokak lambaları olsa da. Annem e diyorum yavaşla çünkü epey hız yapıyor.(Normalde 50’lik yol)Sanki içimden diyorum kaza olucak ve benim yüzümden diye kendimi suçlar gibi..Annem yavaşlıyor biraz ama bi ara panik yapıyor fren nerde gibisinden araç 100 km den aşağı inmiyor hız düşmüyor. Önümüzde araç var nerdeyse çarpıcaz. Kırmızı ışıklara yaklaşıyoruz bu kez önümüzde beyaz bi araç var, o geçiyor. Biz ise kırmızı ışıkta duramıyoruz yavaşlaa diye bağrıyorum ve uyanıyorum. Kan falan görmedim kazada. Bu arada reel de annemin ehliyeti yok. Ehliyet sınavına girecek olan benim bir kaç ay sonra ama epeydir antrenman yapmadım randevu tarihini bekliyorum. Bu rüyanın anlamı nedir yardımcı olun lütfen.