Rüyada haccı tavaf etmek

Rüyada haccı tavaf etmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, allah’ın lütuflarına ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haccı tavaf etmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hacca gitmek tavaf etmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada hacda tavaf etmek çaresizleşeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işarettir.

Rüyada hac tavaf etmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacda tavaf yapmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalettir.

Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak kimseden korkmayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada haccı tavaf etmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacca gidip tavaf etmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kabede tavaf yapmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments