Rüyada güzel bir ülke görmek

Rüyada güzel bir ülke görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, garanti olacak makama oturacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, üzüntülerin daha da artacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir ülke gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada güzel bir ülke görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülke görmek eksiği kendinde bulacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Rüyada ülke dışına çıkmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir ülkeyi görmek anlaşmalardan cayılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalettir.

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments