Rüyada güzel bebek doğurmak

Rüyada güzel bebek doğurmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada çok güzel bebek doğurmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir erkek bebek doğurmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir bebek doğurmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel erkek bebek doğurmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada güzel erkek bebek doğurmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, zararların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada güzel bebek doğurmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Rüyada güzel erkek çocuğu doğurmak görme ve alma şansına sahip olacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Rüyada birçok bebek doğurmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments