Rüyada güvercinden kaçmak

Rüyada güvercinden kaçmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kararlarına saygı duyulacağına, huzurun bozulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hak yolunu tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinden kaçmak gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada güvercinden kaçmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, her zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yatak odasında güvercin görmek tatsızlıkların yaşanacağına, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada güvercin tüyü görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ak güvercin görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek makam edineceğine, şifa ve moral bulacağına inanılır.

Rüyada güvercin hırsızı görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments