Rüyada güvercin yemi görmek

Rüyada güvercin yemi görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, işinin ehli olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yemi gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada güvercinlere yem atmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercine yem vermek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işarettir.

Rüyada güvercin yemi görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işarettir.

Rüyada güvercinlere yem vermek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada yem görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata yem vermek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hurma yemeyi görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments