Rüyada güvercin sütü görmek

Rüyada güvercin sütü görmek rakiplerinin üzüleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, işinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada güvercin sütü gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada güvercin sütü görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada süt beyaz güvercin görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin sütü içmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin ve yumurtalarını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada ağaçta güvercin görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments