Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek

Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, açların doyacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada güvercin öldüğünü görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işarettir.

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet eder.

Rüyada güvercin öldürmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işarettir.

Rüyada siyah güvercin öldürmek mevcut konforunun da devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rıfat can konuk

Rüyamda Benden yaşca büyük bir tanıdık av tüfegiyle güvercin öldürüyor bende ölü güvercini elime almak istiyorum ama korkuyorum bu ne anlama gelir saygılarımla