Rüyada elde kuran tutmak

Rüyada elde kuran tutmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada elde kuran tutmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada elde kuran tutmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elde bıçak tutmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı elde tutmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elde tutmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret eder.

Rüyada güvercin elde tutmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elde tutmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde balık tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada elde kuran görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments