Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kavgaların büyüyeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulur.

Rüyada güneşin gece doğduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek çok büyük hayır duası alınacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada eve güneş doğduğunu görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada üzerine güneş doğmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments