Rüyada gümüş saat hediye almak

Rüyada gümüş saat hediye almak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada gümüş saat hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Rüyada gümüş saat hediye almak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş saat bulmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gümüş kol saati görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş tepsi hediye etmek yaşam sevincinin geri geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş kolye hediye almak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada gümüş yüzük hediye almak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük hediye etmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments