Rüyada gülen birini görmek

Rüyada gülen birini görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işlerinin iyi gideceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada gülen birini gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Rüyada gülümseyen kadın görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta kırmızı gül görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gül hediye almak fesat ve kötü kimselerden olacağına, malını ve parasını sağlama alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli gül görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Rüyada gülün açtığını görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Rüyada gül fidesi dikmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gül yakmak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde gül görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments