Rüyada saça badem yağı sürmek

Rüyada saça badem yağı sürmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça badem yağı sürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Rüyada saça badem yağı sürmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine tabir olunur.

Rüyada badem yağı sürmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada badem yağı görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacı yağı sürmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gül yağı sürmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş yağı sürmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına işarettir.

Rüyada yılan yağı sürmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments