Rüyada gül şetili görmek

Rüyada gül şetili görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, işlerine dört elle sarılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına inanılır.

Rüyada gül şetili gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada gül şetili görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada domates şetili görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına inanılır.

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek hep onlara layık olmaya çalışacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye alamet eder.

Rüyada kırmızı gül koklamak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, ana baba sözü dinlemeye delalettir.

Rüyada demet gül görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül satmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada ümmü gülsümü görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Rüyada babadan gül almak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments