Rüyada yokuşta koşmak rahat edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, gönül gözünün açılacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.
Rüyada yokuş aşağıya koşmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına tabir olunur.
Rüyada yokuş koşmak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.
Rüyada yokuşta koşmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet eder.
Rüyada yokuştan aşağı koşmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada yokuş yukarı koşmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.
Rüyada yokuşa koşmak ekmeğin ve paranın da artacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına inanılır.
Rüyada yokuş yürümek büyük bir gelir toplayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.
Rüyada trenle yokuş çıkmak yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda yokuş yukarı hızlı bir şekilde koşuyodum ve hiç yorulmadan ve önüme sürekli kapı çıkıyodu beyaz oda kapısı ben koşarken hepsi rahatça açılıyodu bende açılan o kapılaı sayıyodum toplamda yedi tane kapı hepside kısa mesafeli altıncı kapıda kayımpederim vardı onu da geçtim ve yedi sondu en yukarıya ulaştım çok merak ettim rüyamın anlamı ne cvp yazarsanız sevinirim.