Rüyada sınava olduğunu görmek yenileceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.
Rüyada başkasının sınavı kazandığını görmek çok pişmanlık duyacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada sınavda uyuyakalmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.
Rüyada iyi sınav sonucu görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, huzur ve mutluluk bulacağına alamet etmektedir.
Rüyada sınavda gözetmen olmak işlerinde aksama olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına tabir olunur.
Rüyada sınavda görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.
Rüyada sınav saatini kaçırmak rızkın çoğalacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.
Rüyada sınavda geçmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine alamet eder.
Rüyada sınavda heyecanlanmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.