Rüyada eşyalarını satmak

Rüyada eşyalarını satmak sorunların bu sayede aşılacağına, bunun için allah’a şükredeceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, nazara geleceğine, malında zulüm meydana gelmesine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işarettir.

Rüyada eski eşyaları satmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Rüyada ziynet eşyası satmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin eşyasını satmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarını satmak rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evdeki eşyayı satmak kaybetmeyi göze alamayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskiciye eşya satmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine yorulur.

Rüyada eski eşyayı satmak zor bir döneme girileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşyaları satmak eşiyle bahtiyar olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı