Rüyada dershaneden kaçmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.
Rüyada dershaneden kaçmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.
Rüyada dershaneye gitmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulur.
Rüyada dershaneye geç kaldığını görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.
Rüyada kendini dershanede görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına alamet etmektedir.
Rüyada dershanede olduğunu görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.
Rüyada dershane öğretmeni görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işarettir.
Rüyada dershaneden çıkmak arkasından iyi konuşulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.
Rüyada dershaneye geç kalmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.