Rüyada gözü bantlı görmek

Rüyada gözü bantlı görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü bantlı gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye hazır durumdasınız.

Rüyada gözü bantlı görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaset bandı görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada bandı görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yara bandı görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına inanılır.

Rüyada yürüyüş bandı görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işarettir.

Rüyada band görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bant görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı saç bandı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hamide

Özürlü kardeşimin gözünü bantlı şekilde gördüm ve çok zayıflamış güzelleşmişti sarı bi kıyafet giymişti