Rüyada gözlerinde kan görmek

Rüyada gözlerinde kan görmek elinin kolunun bağlanacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinde kan gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada gözünü kanlanmış görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinden kan aktığını görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada gözlerinden kan gelmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünde kan görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada gözlerini kanlanmış görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada gözünden kan damlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kanlanmış birini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Rüyada gözün içinde kan görmek çok kötü günler göreceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments