Rüyada göz göze bakışmak

Rüyada göz göze bakışmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, sağlığını da kaybedeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada göz göze bakışmak gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulur.

Rüyada göz göze bakışmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle göz göze bakışmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle göz göze bakışmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir kızla bakışmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanla bakışmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada kızla bakışmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle bakışmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments