Rüyada görünmez yılan görmek

Rüyada görünmez yılan görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmez yılan gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada yılan görüp korkmak maddi gücünün katlanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yılan görüp ağlamak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yılan görüp başını ezmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, inancından sapacağına rivayet eder.

Rüyada görünmez yılan görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılan görüp korkmamak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yılan görüp öldürmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, onların yaralarına merhem olacağına işaret eder.

Rüyada yılan görüp onu öldürmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, maddi açıdan nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada yılanlar görüp öldürmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments