Rüyada görünmeyen biriyle konuşmak

Rüyada görünmeyen biriyle konuşmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ona mutluluk getireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada görünmeyen biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Rüyada ölmüş birini görüp konuşmak umduğunu bulamayacağına, sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini görüp konuşmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp konuşmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birini görüp konuşmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görünmeyen biriyle konuşmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini görüp konuşmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işarettir.

Rüyada başbakan görüp konuşmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada görünmez biriyle konuşmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serap

Ruyamda 3 yıldır ayrı ama bosanmadıgım kocam ıcın gerı gelmesı ıcın dualar okuyup yatmıstım o gece sınırlı gur bır erkek. O kadın gelmesıne ızın vermıyo gelmıcek vçagırma. Artık dıye bana kızıyo bagırıyo ama sesın sahıbını gormuyorum ses havadan gelıyodu ben korktum uzuldum