Rüyada gömlek diktirmek

Rüyada gömlek diktirmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yeni iş kollarına girileceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada gömlek diktirmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Rüyada beyaz gömlek diktirmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, doyasıya sefasını süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek diktiğini görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada gömlek diktirmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada menekşe diktiğini görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik rampa çıkmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, yürek yakan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini ağaç dikerken görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fasulye diktiğini görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik rampa görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments