Rüyada gömlek diktiğini görmek

Rüyada gömlek diktiğini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada gömlek diktiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada gömlek diktiğini görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada gömlek diktirmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek diktirmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni dikilen ağaç görmek hayra ve esenliğe, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işaret eder.

Rüyada dik bayır görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik diktirmek örnek insan olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon diktirmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Rüyada elbise diktirdiğini görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments