Rüyada gölde yüzen balık görmek

Rüyada gölde yüzen balık görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, namının yürüyeceğine, üzücü haberler alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada gölde yüzen balık gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada gölde yüzen balık görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada gölde yüzen birini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet eder.

Rüyada gölde yüzen insanlar görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen insan görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gölden yüzerek geçmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments