Rüyada göl üstünde uçmak

Rüyada göl üstünde uçmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işe başlanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada göl üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Yorumlara veya bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada gölün üstünde uçmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl üstünde uçmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada göl üzerinde uçmak öz güveninin yerine geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada arabayla göle uçmak çok hayır duası alacağına, çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada göle uçmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bol muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölün üzerinde uçmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölün üstünden geçmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl üstünde ev görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments