Rüyada gökyüzünden balık tutmak

Rüyada gökyüzünden balık tutmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, insanları sakinleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yunus balığı görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde balık sürüsü görmek ayıplanacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balıklar görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yüzen balık görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments