Rüyada gök gürlemesi duymak

Rüyada gök gürlemesi duymak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalettir.

Rüyada gök gürlemesi duymak gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada gök gürlemesi duymak mallarını ve makamını garantileyeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına tabir olunur.

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada gür ses duymak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada kendi saçını gür görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gürücü görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada müslüm gürses görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küpek gürmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments