Rüyada göçük mezar görmek

Rüyada göçük mezar görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, keyfe kavuşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bolluk içine olacağına delalet eder.

Rüyada göçük mezar gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada göçük mezar görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet eder.

Rüyada göçükten çıkmak ün sahibi birisi olunacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada birini göçük altında görmek gergin olacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada depremde göçük altında kalmak çekilen yükün hafifleyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına rivayet eder.

Rüyada göçükten kurtulmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada göçük altından çıkmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada göçük altında kaldığını görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada içi boş mezar görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments