Rüyada aslan okşamak

Rüyada aslan okşamak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada aslan okşamak gördüyseniz:

  • Doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada aslan okşamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada aslanın başını okşamak darlık çektiği günlerini unutacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarını okşamak işlerinde bir aksama yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet eder.

Rüyada güvercin okşamak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada baş okşamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü okşamak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi okşamak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kızın saçlarını okşamak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments