Rüyada gizlice sigara içmek

Rüyada gizlice sigara içmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bereketin ve karın artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada gizlice sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Rüyada gizlice sigara içmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada gizlice içki içmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gizlice izlenmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere gizlice girmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin evine gizlice girmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle gizlice evlenmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada gizlice bir eve girmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments