Rüyada gezmeye gideceğini görmek

Rüyada gezmeye gideceğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, parasal durumun düzeltileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada gezmeye gideceğini gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada ev gezmesine gitmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla gezmeye gitmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla gezmeye gitmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gezmeye gidememek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere gezmeye gitmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments