Rüyada geometri kitabı görmek

Rüyada geometri kitabı görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada geometri kitabı gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada geometri kitabı görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada geometri görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geometri sınavına girmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada geometri çözmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geometri öğretmeni görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada geometri sorusu görmek ailesini kaybedeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada geometri sorusu çözmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kitabın yırtıldığını görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments