Rüyada geometri görmek

Rüyada geometri görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geometri gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada geometri çözmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada geometri görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada geometri kitabı görmek insanları kandıracağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geometri öğretmeni görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geometri sınavına girmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geometri sorusu çözmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada geometri sorusu görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments