Rüyada genç erkek öpmek

Rüyada genç erkek öpmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, geniş bir ev satın alacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada genç erkek öpmek gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada genç erkek öpmek maddi olarak zayıflayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Rüyada genç erkeği öpmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada genç bir erkeği öpmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Rüyada genç delikanlı öpmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızı öpmek allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada genç birini öpmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada genç kadını öpmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments