Rüyada genç bir erkekle öpüşmek

Rüyada genç bir erkekle öpüşmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, beklenen mirasın alınacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kredi çekileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine inanılır.

Rüyada genç bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada erkek genç görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına inanılır.

Rüyada genç tanıdık erkek görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada genç erkek görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı genç erkek görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada genç erkekle konuşmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı genç bir erkek görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık genç erkek görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç erkekle evlenmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments