Rüyada gemiyle gezmek

Rüyada gemiyle gezmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gemiyle gezmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada gemiyle denizde gezmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek büyük başarıla kazanacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiye binip gezmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada gemiyle gezmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

Rüyada gemide gezmek başarısının yükseleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gezmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde bir sürü gemi görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments