Rüyada gemiyi itmek

Rüyada gemiyi itmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, daima ona hürmet göstereceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada gemiyi itmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada gemiyi itmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemi itmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Rüyada birini merdivenden itmek onların başarıları ile gururlanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek kendisini korumaya alacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada birini itmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı itmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tren itmek yıkılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı araba itmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments