Rüyada geminin yan yattığını görmek

Rüyada geminin yan yattığını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada geminin yan yattığını gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Rüyada geminin yan yattığını görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yan yatan gemi görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Rüyada yan yatmış gemi görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada binanın yan yattığını görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yan yattığını görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada yan yatmış araba görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına inanılır.

Rüyada yan yatmış bina görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada yan yatan birini görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments