Rüyada gemide dans etmek

Rüyada gemide dans etmek gönül gözünün açılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada gemide dans etmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada gemide dans etmek işlerin eski haline döneceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dansa kaldırılmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada birisiyle dans ettiğini görmek planlarının işe yarayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dans görmek üzüleceğine, ağlayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzda dans etmek ortaklarla aranın bozulacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının dans ettiğini görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eşle dans etmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Rüyada erkekle dans etmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments