Rüyada gemi yangını görmek

Rüyada gemi yangını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hayırlı yollara gireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada gemi yangını gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada gemide yangın görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada gemi yangını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada büyük yangın görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada camide yangın görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet eder.

Rüyada dağ yangını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalettir.

Rüyada orman yangın söndürmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yangının dumanını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments