Rüyada gemi ve okyanus görmek

Rüyada gemi ve okyanus görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemi ve okyanus gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada okyanus ve gemi görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanusta gemide olmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusta gemi görmek ilim irfan öğreneceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada gemi ve okyanus görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada okyanusda gemi görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Rüyada mavi okyanus görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakin okyanus görmek anne baba ile ters düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Rüyada okyanus dibini görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments